Digitale fan experiences zijn onze business

Ticketing & Merchandising

We bieden mobile-first online shops voor ticketing en merchandising met uitgebreide zelfbedieningsopties voor fans. Evenals een volledig geïntegreerde secundaire marktoplossing en een ticketloterijtool voor een eerlijke ticketdistributie.

CRM & Fan experience

Fangerichtheid is de sleutel naar succes. We bieden verschillende manieren om je klaar te maken voor het beheren en het bereiken van je fans. Van CRM, lidmaatschapsbeheer of individuele e-mailcampagnes met aanzienlijke trackingopties, alles is mogelijk.

Interface & Integratie

Gegevensbeveiliging en data performance zijn onze topprioriteiten. Je kunt onze SaaS (software-as-a-service) producten integreren in jouw bestaande IT-infrastructuur en onze single sign on zorgt ervoor dat jouw fans slechts één login nodig hebben voor alle webshops.

Services & Support

Ons brede scala aan diensten is op elk moment voor je beschikbaar en helpt je om jouw prestaties te verhogen. Jouw persoonlijke consultant uit ons supportteam ondersteunt je bij het vinden van de best mogelijke oplossingen voor jouw vragen.

Wat is EVENTIM.Tixx?

Als toonaangevende software op het gebied van ticketing, merchandising en CRM profiteert EVENTIM.Tixx van meer dan 20 jaar ervaring in de sport- en festivalindustrie. We bieden onze partners state-of-the-art technologie: een cloud-based platform, een grote en schaalbare IT-systeemarchitectuur, standaard API voor integratie in het eigen IT-landschap van de partner en de hoogste data en betrouwbaarheid door self-hosted servers. 

Onder onze partners bevinden zich tal van clubs, promotors en locaties van meer dan 15 sporten en grote internationale festivals.

Unieke en diepgaande kennis als dienstverlener

We hebben het complete pakket voor jou en je fans. Het EVENTIM.Tixx-platform omvat verschillende software- en hardwareproducten en uitgebreide services. We kennen de uitdagingen voor een promotor en weten wat de fans willen. Deze kennis brengen we samen om jou oplossingen te bieden die je vooruit helpen op het gebied van digitalisering en tijd vrijmaken voor de essentiële dingen.

Modulair platform
We bieden een geweldige service en kiezen de beste producten voor onze partners afgestemd op hun behoeften. Wanneer de eisen tijdens onze partnership evolueren, creëren we graag concepten voor individuele oplossingen. 

Betaling
Voor onze partner verzorgen wij alle relevante betalingsprocessen, inclusief verwerking en incasso, evenals het risico van wanbetaling.

Klantenservice
Wij bieden een professionele en efficiënte klantenservice met een individueel e-mailadres en een eigen telefoonnummer. Deze service is optioneel, maar wordt gebruikt door meer dan 90 procent van onze internationale partners.

Fulfilment
Voor onze partners drukken wij losse-, seizoens- en festivaltickets én verzorgen wij de verpakking en verzending. Deze service is ook optioneel.

Locatieservice
Op verzoek ondersteunen we onze partners bij hun evenementen en stellen we een team ter beschikking voor het scannen van tickets en het uitvoeren van kassawerkzaamheden. 

Vergroot jouw bereik
"Uitverkocht" raken is het doel van alle activiteiten. Met behulp van promotionele webshops, vouchercampagnes en het sterke EVENTIM distributienetwerk kunnen we jouw evenement zowel online als offline pushen. 

Toegangscontrole
Wij bieden oplossingen voor snelle toegang. Ons systeem zorgt voor een bidirectionele uitwisseling van toegangsgegevens en kan met alle relevante providers worden verbonden. 

EVENTIM.Analytics
Alle gegevens in één oogopslag: met EVENTIM.Analytics bieden we onze partners een dashboard met alle belangrijke sleutelgetallen en gedetailleerde overzichten van break-even, verkoopdoelstellingen en prestaties.