Alles wat je nodig hebt van een marktleider

We zijn actief in meer dan 25 landen en zijn Europa's grootste ticketing- en live-entertainmentbedrijf. Via onze technologie en bekroonde diensten verkopen we meer dan 300 miljoen tickets per jaar en exploiteren we enkele van de grootste podia en festivals in heel Europa.

Als een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van tickettechnologie biedt EVENTIM jou eersteklas ticketingoplossingen, intelligente marketing- en analysetools, strategische partnerships en uitstekende services voor events van elke omvang.

Onze krachtige en stabiele ticketingoplossingen zijn van grote invloed geweest op het succes van onze eigen locaties als de LANXESS arena in Keulen en de EVENTIM Apollo in Londen. We investeren continue in onze technologie om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften binnen de markt. Dus bij ons ben je in de juiste handen!

Wie zijn wij?

Europa's #1 Ticketingprovider

 • Nummer 2 ticketingprovider in de wereld
 • Ruim 300 miljoen tickettransacties per jaar
 • Ruim 800.000 evenementen/jaar

Leider in technologie

 • Ontwikkelaar van een van 's werelds modernste ticketingplatforms
 • Hoogpresterende datacenters met maximale schaalbaarheid
 • Ontwikkelaar van zaalplattegrondboekingen, mobiele ticketing, RFID en toegangsoplossingen

Europa´s #1 Concert & Festivalpromoter

 • Nummer 2 live-entertainmentprovider ter wereld
 • Exploitant van enkele van Europa's meest gerenommeerde locaties
 • Ruim 40 festivals en meer dan 15.000 shows per jaar

Uitstekende referenties

 • Exclusieve ticketpartner van de Olympische Spelen van 2006, 2014, 2016, 2024 en 2028 en de FIFA World Cup 2006
 • Ticketing voor bijna alle grote concerten, musicals en sportevenementen
 • Ticketing voor meer dan 500 Europese theaters en podia

Hoe we het doen

Ticketing

Europese leider in ticketing
Actief in meer dan 25 markten
Verkoopt 300 miljoen tickets op jaarbasis
Leiderschap in ticketing en technologie

Promotie

36 promotors en ruim 40 festivals
Actief in meer dan 15 landen
Meer dan 15.000 shows per jaar
Ruim 12 miljoen bezoekers

Locaties

LANXESS Arena, Keulen
EVENTIM Apollo, Londen
KB Hallen, Kopenhagen
Waldbühne, Berlijn
Tempodrom, Berlijn
MSG Arena, Milaan (herfst 2025)

Ontmoet ons team

Ons zeer ervaren en gedreven team is er op gericht je bij elke stap optimaal te ondersteunen. Maak kennis met een aantal van onze specialisten.

Henk Schuit

Algemeen directeur

''Bij Eventim rollen wij de rode loper uit voor jou en jouw klanten. Ons unieke aanbod van aanvullende services met de Marketing Agency en ons brede scala aan promotiekanalen ontzorgt de organisator volledig.''

Fabienne Nefkens

Accountmanager Sales

''Al meer dan 20 jaar ben ik bij Eventim in dienst en er is altijd wel weer een nieuwe uitdaging. De ene dag sta ik te scannen op een te gekke locatie ergens in het land en de volgende dag zit ik op kantoor en haal ik een nieuwe klant binnen. Door die variatie blijft het na al die jaren nog steeds leuk!''

Sander van der Meer

Salesmanager

"In mijn rol als boeker en muzikant binnen de pop, rock en festivals, heb ik een waardevolle schat aan ervaring vergaard vanuit diverse perspectieven. EVENTIM heeft met haar producten oneindig veel mogelijkheden om organisatoren uit deze markten verder te helpen. Ik zie het als mijn taak de wensen van deze organisaties zo goed mogelijk te matchen aan onze producten."

Fleur Verduin

Accountbeheerder & Support EVENTIM.Net

"Als ik op locatie alle blije bezoekers zie, is dat de kroon op ons werk. Het breekt steeds weer mijn hart wanneer we mensen aan de deur moeten weigeren die via onofficiële kanalen ongeldige tickets hebben gekocht. Daarom vind ik het fijn dat we sinds 2019 ons eigen officiële doorverkoopplatform fanSALE hebben, waarmee ik kan bijdragen aan een veilige en eerlijke wederverkoop."

Emiel Blanke

Sales Representative EVENTIM.Light

"LIGHT is een mooi product waarmee wij organisatoren van de wat kleinere evenementen helpen zo makkelijk mogelijk in verkoop te gaan en dat voor een scherpe prijs. Een van de extra voordelen is het meeverkopen op Eventim.nl om daarmee je fanbase te vergroten. Het geeft mij energie en voldoening support te geven waar nodig, zodat voor de organisator alles goed geregeld is."

Joyce Wasterval

Projectmanager Eventim Marketing Agency

"De Eventim Marketing Agency biedt aanvullende in-house marketingdiensten aan: van losse mediaflights tot full-service marketing van A tot Z. Met een gouden combinatie van kennis, kanalen en klantdata en onze data-focused, results driven marketingaanpak optimaliseren we de kaartverkoopresultaten."

Pim Eindhoven

Financieel directeur

Roxanne Langkemper

Teamleider Support & Service

''Bij Eventim is geen dag hetzelfde. Dat maakt het werk leuk en uitdagend. We hebben veel ervaring in huis en denken graag met iedereen mee. Ons brede aanbod maakt ons werk divers en dus erg leuk.''

Ruben Morgenland

Business Intelligence Consultant

"Met een goudmijn aan ticketingdata als basis, kunnen we geavanceerde analyses en rapportages creëren, waarmee we onze klanten van waardevolle inzichten kunnen voorzien."

Sander Elders

Manager E-Commerce & Marketing

''Van klassiek tot musical, van ballet tot concert, elke dag zorgen we met ons creatieve marketingteam via al onze Eventim-kanalen voor een inspirerend aanbod voor het volgende uitje van onze bezoeker.''

Chantal Smit

Teamleider Customer Service Center

"Ons Customer Service Center is 365 dagen in het jaar bereikbaar voor alle klantvragen via telefoon, chat, e-mail en onze socials. Wij rollen de rode loper uit en onze ervaren medewerkers delen graag hun kennis met een glimlach. Voor diverse partijen verzorgen wij de volledige klantenservice. Samen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze customer service hoog is."

Tessel Romeijn

Online Marketeer

"Bij Eventim zetten we tal van marketingmogelijkheden in om jouw event te promoten en de ticketverkoop te bevorderen. Voor onze verschillende communicatie uitingen proberen we zoveel mogelijk eigen unieke content te creëren door aanwezig te zijn bij persmomenten, premières en op de evenementen. Op deze manier kunnen we de diverse doelgroepen binnen Eventim extra goed bedienen. Een win-win!"

Wil je meer weten?

Neem contact op