Kies het juiste platform voor jou

Evenementen zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, het is dus logisch dat jouw wensen op het gebied van ticketing ook zo divers zijn. Of je nu tickets wilt verkopen voor een (amateur)voetbalwedstrijd, workshop, danceparty, operahuis, theatervoorstelling, festival, stadionconcert of andere (grootschalige) evenementen. Met ons gevarieerde aanbod aan ticketingoplossingen, zijn wij ervan overtuigd dat we het juiste platform voor je hebben.

Het EVENTIM.Net-platform is een belangrijk ticketingplatform dat onze primaire markt fullservice ondersteunt en krachtige transactiesnelheid en veerkracht biedt in scenario's met veel vraag. NET heeft bewezen een van de meest betrouwbare en robuuste ticketingsystemen ter wereld te zijn en wordt gebruikt op enkele van 's werelds grootste en meest spraakmakende festivals, podia en concerttours.

Lees meer

EVENTIM.Light is ontworpen als selfservice tool, speciaal voor de onafhankelijke event organisatoren, artiesten en promotors. Het geeft je volledige controle over jouw ticketing; maak tickets voor ongeplaceerde events, events met tijdsloten en/of met gereserveerde zitplaatsen (verkoop via een plattegrond is mogelijk). Promoot en verkoop je tickets direct via je eigen ticketshop, social media en eventim.nl om je bereik te maximaliseren. LIGHT is eenvoudig in gebruik, webbased en daarmee overal toegankelijk.    

Lees meer

EVENTIM.Tixx biedt haar klanten een innovatief digitaal platform voor een optimale gebruikerservaring. 

We zien ons werk als een teamprestatie. Daarom is het ons doel om onze clubs, promotors en locaties te ondersteunen op hun reis naar digitalisering - altijd met het doel om de best mogelijke oplossing te vinden. De Nederlandse voetbalclubs Ajax en Feyenoord hebben gebruik gemaakt van dit systeem, momenteel worden de festivals Indian Summer en Tuckerville via TIXX verkocht. 

Lees meer

Oorspronkelijk ontwikkeld voor theaters, operahuizen en concertzalen en nu ter ondersteuning van sportorganisaties - het INHOUSE-platform is onze Software as a Service (SaaS) oplossing. De selfserviceoplossing levert de ticketinginfrastructuur voor meer dan 500 klanten wereldwijd, waaronder TT Assen, TivoliVredenburg en Schouwburg & Concert Orpheus. De configuratie is gebaseerd op een modulair ontwerp en biedt de flexibiliteit om een op maat gemaakte oplossing te bieden die past bij uw organisatie. 

Lees meer

Wil je meer weten?

Neem contact op