De eenvoudigste manier om tickets te verkopen

Eenvoudig in gebruik met een makkelijke navigatie

Onze gelikte en eenvoudige navigatietool begeleid je naadloos door het event aanmaakproces.

Webbased, overal toegankelijk

Onze webbased infrastructuur en voor mobiel geoptimaliseerd ontwerp zorgen ervoor dat je EVENTIM.Light onderweg vanaf elk apparaat kunt openen.

Events zichtbaar op www.eventim.nl

Met meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per jaar, vergroot je jouw markt en netwerkbereik door jouw events op onze website te vermelden.

Gratis te gebruiken met maximale flexibiliteit

Geen vaste kosten en geen bindend contract. Ons platform is gratis te gebruiken voor promotors, de ticketkosten worden betaald door de ticketkoper. Tenzij jij anders wilt.

Wat is EVENTIM.Light?

De EVENTIM.Light ticketingoplossing is een platform speciaal ontworpen voor onafhankelijke event organisatoren, artiesten en promotors om tickets te maken en verkopen voor ongeplaceerde events, events met tijdsloten of met gereserveerde zitplaatsen. Ons platform geeft je volledige controle over het ticketingproces, zodat je binnen enkele minuten tickets kunt maken, publiceren en verkopen. LIGHT biedt prachtige automatisch gegenereerde webshops die eenvoudig te integreren zijn in jouw eigen website; je kunt zelfs personaliseren met het eigen merklogo en huisstijlkleuren. Bovendien profiteer je van de ervaring en het brede marktbereik van EVENTIM. Ticketverkoop was nog nooit zo gemakkelijk!

Eenvoudig, maar compleet!

We hebben hard gewerkt om het format van het EVENTIM.Light-platform simplistisch te houden. Om ervoor te zorgen dat de kracht ervan ligt in het vermogen om een breed scala aan evenementen en organisatoren van evenementen te bedienen. Maar eenvoudig betekent niet standaard.

  • Eenvoudige en intuïtieve selfservice eventcreatie
  • Zelfgemaakte zaalplattegronden en 'best beschikbaar'-boekingen 
  • Rapportage met verkoop- en toegangsgegevens in één oogopslag
  • Makkelijke toegangscontrole met jouw smartphone
  • Kassaverkoopoplossing om last-minute kopers te bedienen
  • Voeg promoties en speciale aanbiedingen toe aan jouw events
  • Betrouwbare, snelle en veilige betalingen
  • Klantenservice voor jouw kaartkopers
  • Profiteer van digitale marketingcampagnes op eventim.nl