Benut de kracht van EVENTIM.Net

Flexibel platform om drukte en vraag te verwerken

Met het bewezen vermogen om meer dan 1 miljoen tickets per dag te verkopen, kan ons schaalbare platform onverwacht hoge vraag aan.

Veelzijdige verkoop- en marketingkanalen

Van een mobiele app tot onze webshop www.eventim.nl met een mobile first aanpak, een inhouse Customer Service Center, integratie op jouw eigen website, onze actie-, media- en retailkanalen (partnershops) en sociale media - verkoop jouw tickets via alle kanalen in ons netwerk en zet onze uitgebreide marketingkennis in om jouw verkopen een boost te geven. Schakel onze Eventim Marketing Agency in om je zelfs volledig op marketinggebied te ontzorgen.

Divers aanbod aan verzendopties afgestemd op de behoefte van jouw klanten

Wij bieden diverse ticketsoorten aan waaruit je kunt kiezen. Digitale tickets zijn er in vorm van onze PDF-tickets: TicketDirect© en mobiele tickets als MobileTicket & EVENTIM.Pass. Fysieke hardcopy tickets kunnen zelfs in de stijl van jouw event als FanTicket (collector’s item) worden geprint en/of in een mooie cadeauverpakking per post worden toegestuurd. Lukt de postverzending niet meer? Dan is het afhalen van gekochte tickets aan de kassa op locatie bij jouw event een mogelijkheid om bezoekers last-minute te bedienen.

Onze service is erop gericht om jou optimaal te ontzorgen

Wij zijn hier voor jou en jouw bezoekers! Vanaf het klaarmaken van jouw events in onze systemen tot en met de dag van het evenement, maar ook daarna. Wij bieden jou met onze diverse serviceteams, rapportages, klantenservice en optionele locatieservices een volledig pakket aan services aan. Wij bewegen mee naar de behoefte van onze klant.

Wat is EVENTIM.Net?

EVENTIM.Net is een krachtig en dynamisch ticketsysteem dat bewezen heeft een van de meest betrouwbare en robuuste ticketsystemen in de markt te zijn en heeft tickets verkocht voor enkele van de grootste en meest prominente stadions, festivals, concerttours en arenashows ter wereld.

Ons Support & Service Team is de drijvende kracht achter dit platform en zorgt voor alle technische aspecten zoals het bouwen van de evenementen, voorraadbeheer, inrichten van promotionele acties, afstemming van evenementen, maar geeft ook adviserende en ondersteunende support aan onze klanten.

Meer dan een ticketsysteem – jouw allesomvattende ticketingpartner!

Event creatie
Laat ons team zorgen voor het aanmaakproces van jouw events zodat ze binnen no-time klaar zijn om in de verkoop te gaan. Daardoor houd jij de focus op het organiseren van jouw event. 

Verkoopkanalen
Profiteer mee door jouw event aan een breed publiek te presenteren op onze platforms, allemaal vanuit één ticketvoorraad zodat het overzicht blijft gewaarborgd. Naast een integratie op jouw eigen website verkopen we je tickets via eventim.nl, onze responsive webshop die de consument op alle devices van een optimale beleving voorziet. Aangevuld met de Eventim App en ons inhouse Customer Service Center via 0900-1353 (60ct p/min). Optioneel inzetbaar is de verkoop via verschillende kanalen waar we een goede samenwerking mee hebben zoals de mediakanalen DPG Media en Talpa. Ook de retailkanalen Albert Heijn, Kruidvat, ANWB en kanalen zoals de Nationale Postcodeloterij, Vriendenloterij, Vakantieveilingen en Groupon zijn optioneel inzetbaar.

Je kunt extra aandacht vestigen met een algemene banner op eventim.nl, breng jouw event in onze nieuwsbrief onder de aandacht en met een post op onze socials. Of stream jouw event live via EVENTIM.streaming!

Gemakkelijk inzicht
Een uitgebreide en gedetailleerde rapportage geeft een volledig overzicht van jouw ticketverkopen. Wij bieden je toegang tot onze EVENTIM.Analytics waarmee je direct alle actuele (grafische) data kunt vinden die je nodig hebt. Onze BI-afdeling staat uiteraard voor je klaar om een custom rapportage te maken.

Partnershops
Met onze online partnershops kunnen wij de look & feel van jouw website aanhouden zodat de continuïteit van jouw merk blijft gewaarborgd. Er is een ongelimiteerd aantal per event dat je kunt inzetten, wij realiseren dit op jouw eigen website(s) en/of op die van jullie partners.

Consultancy
Heb je een visie voor jouw ticketverkoop, maar weet je niet hoe je dat in de praktijk moet brengen? Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om support en begeleiding te geven, brengen je op ideeën en geven technische input. 

Upsell
Vergroot de omzet per klant door producten mee te verkopen zoals programmaboeken, cadeaukaarten, food & drinks, parkeerkaarten, NS-tickets en merchandise. Items kunnen verkocht worden als losse producten of als onderdeel van specifieke evenementen. De winkelwagen staat de klanten toe om tickets te kopen voor meerdere evenementen, producten, pakketten en cadeaukaarten binnen dezelfde transactie.  

Oneindige verkoopbeheeropties
Er kan een onbeperkte hoeveelheid aan prijssoorten worden aangemaakt. Daarnaast is een grote diversiteit aan rangen mogelijk te koppelen aan jouw events met daaronder diverse prijssoorten binnen deze rangen: per dag, tijd, groep en aankoopperiode (early bird pricing). Stel een ticketlimiet in en gebruik promotionele acties als 2=1, 2+1 gratis of pas kortingspercentages toe. Geef vouchercodes uit aan geselecteerde partners, ideaal wanneer een event op een ander moment ingehaald wordt. Misschien begreep je het al, de mogelijkheden binnen onze prijsvariabelen zijn oneindig!

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op