Samenwerking met Songkick

21 december 2022 van Wouter Half

Een van de biggest fears of missing out van een fan is toch wel een optreden te missen van een artiest die je echt graag live had willen zien. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om fans te bereiken, door onze nieuwe samenwerking met Songkick hebben we een optie toegevoegd aan deze lijst.

Onze strategie is te adverteren over jouw events waar de fans aanwezig zijn. Door de samenwerking met Songkick kunnen we adverteren over de concerten en festivaloptredens van de artiesten op bijvoorbeeld Spotify. Daarmee wordt de fan geïnformeerd over de mogelijkheid een beluisterde artiest live te gaan zien wanneer deze act op tournee gaat.

De fan gaat eenvoudig met een klik op de link vanuit het gebruikte streamingsplatform naar onze ticketshop toe en kan daar de gewenste tickets bestellen. Deze dienst wordt in 2023 automatisch toegevoegd voor de concerten en festivals van onze klanten.

Wil je weten wat wij nog meer kunnen doen om jouw publiek te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze EVENTIM Marketing Agency!