Concerten Rammstein binnen 24 uur uitverkocht

9 september 2022 van de Eventim Redactie

Na het succes van hun spectaculaire shows in het Goffertpark in Nijmegen afgelopen juli 2022 komt Rammstein in 2023 terug naar Nederland. Binnen 24 uur waren de beide shows voor het Stadspark Groningen uitverkocht! De Europese tour stopt in 16 verschillende steden en telt maar liefst 29 shows. De concerten gingen in 15 landen tegelijk in de verkoop en op dit moment zijn er al 20 shows ‘sold out’. Het duurt nog wel een ‘Zeit’, maar wij kijken – net als de duizenden fans die deze felbegeerde tickets hebben kunnen scoren – al uit naar de volgende zomer!

Verbod uitgeroepen op doorverkoop tickets

Samen met de Europese promotor MCT Agentur heeft de Duitse band een rechtzaak aangespannen tegen het secundaire ticketing-platform Viagogo. Een Hamburgse rechter besloot hierdoor een wettelijk verbod uit te roepen op de doorverkoop van hun tickets via dit platform. Tickets voor de concerten zijn op naam verkocht en kunnen daarom alleen via ons officiële doorverkoopkanaal fanSALE (fansale.nl) van fan tot fan worden overgedragen.

Over Rammstein

Al sinds midden jaren 90 heeft de Duitse Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en heeft sindsdien niet meer aan kwaliteit of naamsbekendheid ingeboet. Zo rijgen ze succes na succes op hun palmares: een uitverkochte stadiontour die hoge toppen blijft scheren, een nummer 1 positie voor het achtste album ‘Zeit’ in vele Europese landen én lovende recensies over de unieke stadionshow waarin meer vuur dan ooit zit. Noem bovendien hits als ‘Du Hast’, ‘Ich Will’ of een ‘Sonne’ en zelfs iemand die weinig met metal heeft, weet meteen over wie het gaat.

Op 29 april 2022 kwam de release van hun nieuwste plaat ‘Zeit’. Het album katapulteerde zich naar de hoogste positie in maar liefst 11 landen. Deze plaat werd de opvolger van het in 2019 verschenen titelloze album van Rammstein dat de band meteen naar de top van 14 internationale hitlijsten stuwde.