Eventim viert feest!

24 november 2022 van Wouter Half

Jubileumfeest in ARTIS Groote Museum

In het jaar 2022 bestaat Eventim Nederland maar liefst 30 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden met onze klanten, partners en personeel! Op maandag 14 november deden we dit in de Koningszaal van het in mei (na 75 jaar gesloten te zijn voor publiek) heropende ARTIS Groote Museum.

Voorafgaand aan onze feestelijke borrel gingen onze gasten het museum in of met een rondleiding mee door het ARTIS-park. Keynote speaker en oprichter van I Love Techno Peter Decuypere sprak de zaal toe aan de hand van zijn boek Holy Trinity Events en verleidde de gasten tot een Gucci Gang-karaoke. Daarna was er tijd om te proosten op al die mooie jaren van samenwerken! Dit deden we onder het genot van hapjes, drank en muziek van het jazztrio D!ma Loginov van het Conservatorium van Amsterdam. Het was een zeer gezellige middag, op naar het volgende jubileum!

Jubileummagazine

Tijdens onze viering in ARTIS verraste Mitchel van der Heide van iMediate ons met een ingelijste cover van het gezamenlijk gemaakte jubileummagazine. Onze gasten hadden de primeur en kregen de eerste exemplaren van het magazine na afloop mee naar huis. De EB LIVE special ‘Eventim 30 Jaar’ zal medio december meegestuurd worden met het EB LIVE magazine van december/januari en komt in een oplage van ongeveer 4.500 stuks. Ga jij met ons mee terug in de tijd? Klik dan hier om de digitale variant van het magazine te bekijken.

Met consumenten op Europatour!

Onze marketingafdeling bedacht een te gekke campagne om samen met onze trouwe klanten én potentiële nieuwe klanten op Europatour te gaan. Hiervoor werd nauw samengewerkt met de Eventim-landen en promotoren uit ons brede Europese netwerk.

“Het doel van de campagne is Eventim na een zware coronatijd met veel afgelastingen en verplaatsingen weer op een positieve en leuke manier op de kaart te zetten. Daarnaast willen we hiermee onze naamsbekendheid vergroten, meer bereik op socials en een stijging van de nieuwsbrief opt-ins creëren.” aldus online marketeer Sanne van Werkhoven.  

Eind september 2022 is de campagne van start gegaan met de eerste winactie naar Rebecca Das Musical in Wenen. Dit bleek een groot succes want ruim 11.000 mensen gaven zich op voor de winactie.

Daarna volgde Holiday on Ice in Parijs en binnenkort kunnen consumenten meedoen met de derde winactie om twee kaarten inclusief vlucht én overnachting te winnen voor het stadionconcert van Harry Styles in München. Iedereen kan zich tijdens de actieperiodes aanmelden via de actiepagina: eventim.nl/europatour. Waar nog meer naartoe gevlogen wordt blijft nog even geheim, maar uiteraard is er aan alle soorten fans gedacht. De actie loopt nog door tot in 2023.