Never miss another Fan!

16 mei 2024 van Wouter Half

We zijn trots onze nieuwste partnership met Bandsintown aan te kondigen. 85 miljoen gebruikers en 560.000+ artiesten maken Bandsintown world's leading live music discovery platform. Met de samenwerking brengen we nog meer fans in contact met jouw events!

Bandsintown is een muziekwebsite & app waarmee gebruikers meldingen ontvangen over tours en bands die in de buurt van de gebruiker optreden. Met muziekstreamingdiensten als Amazon Music, iTunes, Spotify en Google Play en social media platforms zoals Facebook en X (Twitter) maakt de fan eenvoudig een koppeling naar zijn muziekbibliotheek en beluisterde artiesten. Gebaseerd op de muzieksmaak en locatie krijgt de fan gepersonaliseerde concertaanbevelingen. Door onze samenwerking is nu de mogelijkheid toegevoegd om in-app tickets te boeken bij Eventim wanneer de kaartverkoop van het concert of evenement via ons verkoopplatform loopt. 

Ook op andere manieren worden muziekfans door het concert ontdekkingsplatform bereikt. Je kent het vast wel dat je ergens bent en een goed nummer hoort en de Shazam-app erbij pakt om snel achter de titel van het nummer en de artiest te komen. Bij het zoekresultaat in de Shazam-app geeft Bandsintown concertdata weer, zodat de muziekfan direct ziet of en wanneer de artiest op tournee is. Bij het zoeken naar een evenementenlocatie via Apple Kaarten, ziet de fan vanuit de 'kaartjes'-knop de eventkalender van de locatie. Met een ticketlink bij de evenementen kom je snel bij de Eventim ticketshop. En zo zijn er tal van manieren waarbij Bandsintown met haar partnerintegraties muziekliefhebbers naar de concerten van hun beluisterde artiesten brengt.