Eventim Europatour ten einde

28 juni 2023

Afgelopen week was de vijfde en allerlaatste trip van onze Eventim Europatour en hiermee sluiten we onze campagne officieel af. Ter ere van ons 30-jarig bestaan hebben we deze bijzondere campagne vorig jaar mogen opzetten. We hebben maar liefst vijf fantastische en compleet verschillende winacties weten te realiseren: 2 vrijkaarten voor een evenement ergens in Europa, inclusief vlucht en overnachting.

In samenwerking met onze internationale Eventim-collega’s reisden we samen met verschillende winnaars af naar Wenen voor een bezoekje aan Rebecca das Musical, waarna Holiday on Ice in Parijs, Bruce Springsteen in Barcelona, Harry Styles in München en een 7-daagse Musical Cruise door de Middellandse Zee volgden. Met deze mix aan evenementen was er voor iedereen wat wils. 

We kunnen terugkijken op een succesvolle campagne met mooie resultaten. In totaal hebben ruim 55.000 mensen meegedaan aan de verschillende winacties en hebben we meer dan 20.000 nieuwe opt-ins verkregen voor onze nieuwsbrief. De winactie van Bruce Springsteen was het meest succesvol met ruim 18.000 deelnemers en 8000 nieuwe opt-ins.

Volgend jaar willen we zeker terugkomen met een nieuwe campagne, dus stay tuned! Leuke suggesties? Mail dan naar marketing@eventim.nl