CTS EVENTIM lanceert THE TOURING CO.

12 december 2023 van de Redactie

München/New York, 11 december 2023 – CTS EVENTIM, een van 's werelds toonaangevende ticketing- en live-entertainmentbedrijven, werkt samen met de opkomende Amerikaanse promotor Walter McDonald om THE TOURING CO. op te richten, een boetiekbedrijf voor live-entertainment. McDonald is benoemd tot CEO en heeft een minderheidsbelang in het nieuwe bedrijf. Het partnership zal CTS EVENTIM in staat stellen haar positie op de Amerikaanse touringmarkt en daarbuiten te versterken. McDonald zal de creatieve en ondernemende kracht zijn in de ontwikkeling van THE TOURING CO. De lancering van THE TOURING CO. breidt de footprint van EVENTIM LIVE in de VS uit en betekent dat het EVENTIM LIVE-netwerk is uitgegroeid tot 39 promotors die over de hele wereld actief zijn.

Klaus-Peter Schulenberg

CEO van CTS EVENTIM

“Noord-Amerika is de grootste markt op het gebied van live entertainment en ticketing. Het vergroten van de aanwezigheid en het bereik van het EVENTIM LIVE-netwerk op de Amerikaanse markt is een cruciaal onderdeel van onze voortdurende wereldwijde expansiestrategie. We kijken ernaar uit om in samenwerking met Walter en zijn team een spannende nieuwe onderneming binnen deze sector te lanceren.”

Walter McDonald

CEO en mede-eigenaar van THE TOURING CO.

“Deze samenwerking met CTS EVENTIM is een ongelooflijke kans. Ik ben blij om deze onderneming te lanceren als nieuw lid van het EVENTIM LIVE-netwerk. Ik kan niet enthousiaster zijn over de buitengewone mogelijkheden die ons te wachten staan, en ik twijfel er niet aan dat we iets heel bijzonders gaan bouwen.”

McDonald, die voorheen leiding gaf aan de touringdivisie bij Outback Presents, zal zijn rijke ervaring en connecties in de sector gebruiken om een ​​artiestenvriendelijke omgeving te creëren die prioriteit geeft aan de beste, transparante service voor zijn cliënten. CTS EVENTIM zal volledige toegang bieden tot het EVENTIM LIVE-netwerk en tot zijn portfolio van technologie, diensten en marketingkanalen die zijn afgestemd op live-evenementen.

"Het is van cruciaal belang de volgende generatie promotors te versterken"

Dr. Frithjof Pils, Managing Director van EVENTIM LIVE: “Nu live-entertainment wereldwijd blijft groeien en evolueren, is het van cruciaal belang om de volgende generatie promotors te versterken. We hebben frisse ideeën en perspectieven nodig, en mensen als Walter spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de toekomst van de industrie. Walter is een zelfverzekerde en capabele ondernemer en zal het EVENTIM LIVE-netwerk aanzienlijk verrijken.”

Bezoek de website van het nieuwe bedrijf: www.touringco.com 

Verder lezen?
Terug naar het overzicht