Eventim exclusieve ticketingpartner Soul Live

28 februari 2023 van Wouter Half

HOOFDDORP - Afgelopen weekend stond Soul Live nog met een wintereditie in de Mainstage Brabanthallen Den Bosch. Namen als The Brand New Heavies, Incognito en John Williams Presents: R&B Oldskool Hits stonden op het programma van de indoorvariant van het festival. Na deze succesvolle winterse editie zijn de voorbereidingen voor de zomereditie in volle gang. In de zomer van 2022 werd het Soul Live Festival gehouden op de Pettelaarse Schans met headliner Joss Stone. Ook Samm Henshaw, Candy Dulfer en Steffen Morrison stonden op het programma. Met trots kondigt Eventim Nederland aan dat zij als ticketingpartner de kaartverkoop voor de events van Soul Live gaat verzorgen. 

“Soul music is timeless - is een quote van Alicia Keys. De evolutie van soulmuziek, vanuit gospel en R&B, heeft vergaande invloeden in de hedendaagse popmuziek en belichaamt waar ‘Soul Live’ ook voor staat. Soul Live wil haar fans niet bereiken maar in het hart raken. De samenwerking met Eventim als gevestigde naam in de live-entertainmentindustrie is een onderdeel voor de next step naar meerdere en grootschalige festivals en concerten”

Rik Buenen, Founder/Director van Soul Live

“Soul Live Festival is een unieke aanbieder van live-entertainment in Nederland. Met hun soulvolle events brengen ze menig soul- en funkliefhebber op de been. We zijn zeer verheugd om met Soul Live te gaan samenwerken en onze ticketing- en marketingdiensten daarvoor te gaan inzetten. Wij kijken uit naar de zomereditie!”

Henk Schuit, managing director Eventim Nederland